קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

פשטידת תרד טבעונית

 

מנה אחת = חלבון וחצי גבינה + מנת פחמימה + מנת שומן

 

חצי אריזה של תרד קפוא (400 גרם) מופשרת

1 בצל בינוני קצוץ דק

1 כפית מרגרינה

1.5 כוסות חלב סויה ללא תוספת סוכר

2 כפות שטוחות קמח חומוס או קמח סויה

מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט

 

הכנה:

מטגנים את הבצל בכפית מרגרינה עד שהוא נעשה שקוף. (לצורך מרקם הפשטידה עדיף מרגרינה על פני שמן. ניתן להחליף בכפית שמן קוקוס למי שאוהב את הטעם)

מוסיפים את התרד המופשר ומערבבים

מוסיפים את 2 כפות קמח החומוס לירקות ומערבבים

מוסיפים את חלב הסויה, מתבלים ומערבבים

שופכים לתבנית אינגליש קייק קטנה או בתבנית שקעים מרופדים בעטרות נייר

אופים בחום בינוני כחצי שעה

להניח להתקרר לגמרי לפני החיתוך. המרקם מתגבש לאחר שהייה במקרר.

 

תגיות: פשטידות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות