קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

צ’יפס תפוחי אדמה בתנור

מרכיבים:

  • מלח גס/פלפל שחור גרוס/פפריקה מתוקה לפי הטעם
  • ספריי שמן/כף שמן
  • תפחוי אדמה בינונים במשקל של כ 100 גרם כ

אופן הכנה:

 

מחממים את התנור ל- 250 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה, מתיזים מעט ספרי שמן על דף נייר האפייה ובוזקים מעט מלח ופלפל.

שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים לפלחים עם הקליפה.

מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומכסים אותם במים חמים.  משרים 10-30 דקות ומייבשים היטב.

מניחים את פלחי תפוחי האדמה בקערה.  מתיזים מעט ספריי שמן על תפוחי האדמה, בוזקים בנדיבות מלח גס, פלפל שחור ופפריקה ומעסים היטב בידיים.

מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית האפייה בשכבה אחת.

מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 5 דקות בתנור החם.  מסירים את הנייר ואופים 15-20 דקות נוספות.

מוציאים את התבנית מהתנור והופכים את תפוחי האדמה לצדם השני, אופים עוד 10-20 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון זהוב-שחום.  מגישים חם.

ניתן לשדרג עם אבקת שום/פפריקה חריפה לפי הטעם

 

תפוח אדמה בינוני (רבע מהכמות) = מנת פחמימה

תגיות: תוספות
מתכון לצ'יפס ותפוחי אדמה בתנור

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות