קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

קבב ביתי

מרכיבים:

  • 150 גרם בשר בקר רזה טחון או הודו אדום טחון
  • בצל קטן קצוץ דק
  • 3-4 גבעולי פטרוזיליה או כוסברה לפי הטעם, קצוצים (ניתן לגוון בנענע/בצל ירוק/שום)
  • מלח, פלפל שחור ותבלינים נוספים לפי הטעם

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל עם ספריי שמן עד לשקיפות ומנינחים להצטנן.
מערבבים את הבצל המטוגן עם הבשר והירק הקצוץ.
לשים לקבלת תערובת אחידה ומניחים לחצי שעה בצד.  יוצרים קבבים ארוכים או אובליים.
להמבורגר ביתי: מכינים באותו אופן ללא הירק הקצוץ.  הכמות מספיקה ל – 2 קציצות גדולות.
כל הכמות = מנת חלבון בשר
תגיות: בשר
קבב ביתי

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות