קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

קבב דגים

מרכיבים:

  • 500 גרם פילה בקלה (אפשר גם פילה דג סול)
  • 1 ביצה קשה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • בצל בגודל קטן, קצוץ
  • 1 כפית שמן
  • 2 כפית כמון
  • חופן פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
  • חופן שמיר קצוץ
  • חופן קטן של נענע קצוצה
  • מלח, פלפל

אופן הכנה:

רוחצים היטב את פילה הדג וסוחטים.  טוחנים את הדג במעבד מזון.  מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים עוד כדקה.
מניחים לשעה לפחות.  מחממים את התנור ל- 200 מעלות במצב גריל.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן.  יוצרים קציצות בידיים רטובות.  מניחים על התבנית, מרססים מעל תרסיס שמן וצולים עוד כ- 5 דקות.  יש להיזהר לא לצלות יותר מדי, שלא יתייבשו.
4 קבבים = מנת חלבון בשר
תגיות: דגים

מתכונים נוספים

לפרטים והצטרפות
דברו איתי
נגישות