קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

קינוח ריקוטה דבש ופטל

מרכיבים:

  • 1 גביע (250) גרם) גבינת ריקוטה 5%
  • 1 כף דבש
  • 1 אריזת (250 גרם) פטל קפוא או תערובת פירות יער אחרים
  • מעט קינמון (לא חובה)
  • 1/2 כפית תמצית וניל אמיתית

אופן הכנה:

שמים בסיר קטן את הפטל, הדבש והתבלינים.  מוספים כרבע כוס מים ומבשלים על אש נמוכה, עד לרתיחה עדינה.
מועכים את תערובת הפטל במזלג או בבלנדר ידני.
מחלקים את גבינת הריקוטה  לשלוש קעריות הגשה יפות.  כאשר תערובת הפטל מושרת, מפזרים מעל הקעריות, שליש מהכמות בכל הגשה,
3 מנות.
כל מנה = חלבון גבינת + מנת פרי (ארוחת ביניים אחר הצהרים או ארוחת לילה).
תגיות: קינוחים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות