קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

קרמשניט – מתכון של המשתתפת חלי שמעונוביץ

מרכיבים:

  • 500 גרם גבינה לבנה 5% (2 גביעים)
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1/4 כוס חלב 1%
  • 2 עלי פילו
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה:

1.     

לוקחים
את עלי הפילו, מורחים בין שני העלים מעט חלב, מקפלים לשניים (נוצרו 4 שכבות של
פילו) וקורצים 8 עיגולים.

2.     

אופים
את עלי הפילו בתנור שחומם מראש לחום בינוני מס' דקות – עד להזהבה. מוציאים מהתנור
ומצננים במשך מס' דקות.

3.     

מקציפים
את הקרם בקערה: גבינה, אינסטנט פודינג וחלב מס דקות עד שהקרם יציב.

4.     

מניחים
על 4 עיגולי פילו כף מהקרם, סוגרים עם עיגול פילו נוסף מעל.

5.     

מפזרים
מעל אבקת סוכר ומגישים.

 

 

4
מנות, כל מנה (2 יחידות) = ארוחת בוקר

 (מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה)

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות