קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

שבלולי הגבינה של המנחה אורנה

מרכיבים:

  • 1 כוס חד פעמית של גבינה צהובה 22% מגוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
  • 250 גרם גבינת שמנת 5% בטעמים (ניתן לגוון עם סוגים שונים)
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% / קוטג’ 5%
  • 1 חבילת עלי סיגר
  • 2 ביצים
  • 1 שמנת לבישול 15%
  • מעט אבקת מרק בצל ושומשום

אופן הכנה:

·       

מערבבים את כל הגבינות –
גבינה לבנה, גבינת שמנת, גבינה בולגרית וגבינה צהובה יחד עם 2 ביצים בקערה.

·       

מניחים כף גדושה במרכז
כל עלה ומורחים באופן אחיד עד 2 ס”מ מהשוליים.

·       

מגלגלים כל עלה לסיגר
וסביב עצמו בעדינות לשבלול – עיגול.

·       

מניחים את השבלולים
בתבנית כשהם צמודים (ולא בדוחק).

·       

יוצקים את השמנת לבישול
ומפזרים מעט שומשום (או קצח)

·       

לשדרוג –  ניתן להוסיף מעט אבקת מרק בצל על כל שבלול. 

·       

אופים בתנור שחומם מראש
ל – 180 מעלות עד להזהבה – כ – 30-40 דקות.

 

 

 

2 יחידות =
ארוחת ערב מלאה בתוספת סלט ירקות.

 

תגיות: מאפים
שבלולי הגבינה של המנחה אורנה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות