קנו מעל 249 ₪ וקבלו משלוח חינם עד הבית
banner

תפוחי אדמה פיקנטיים

מרכיבים:

  • תפוחי אדמה
  • תבלינים: פפריקה חריפה, פלפל שחור, מלח
  • בצל בינוני
  • תרסיס שמן
  • מים

אופן הכנה:

מחממים סיר ומרססים בתרסיס שמן.

קוצצים את הבצל ומאדים קלות.

קולפים את תפוחי האדמה ומחלקים לרבעים.

מוסיפים לסיר ומתבלים בנדיבות.

מוסיפים את המים וסוגרים את הסיר.

מבשלים במשך 30 דקות – בהתחלה על אש גדולה

עם חום גבוהה ואח"כ מעבירים לאש בינונית-קטנה.

 

תפוח אדמה אחד = מנת פחמימה
תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
נגישות