כל הכמות לחלק ל-7 , כל שביעית = מנת פחמימה
מרכיבים:
- 5 כפות קמח תפוחי אדמה
- 1 כף שמן
- 1 כוס מים
- 4 ביצים
- 1/4 כפית מלח
- שמן לשימון המחבת
אופן הכנה:
לערבב היטב בקערה את הביצים עם המים, השמן והמלח
להוסיף את קמח תפוחי האדמה ולערבב היטב עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים
לחמם מחבת היטב, לרסס בתרסיס שמן ולשפוך כחצי כוס חד פעמית מהבלילה למחבת. לנער את המחבת עד שהבלילה תכסה את כולו.
כאשר הקצוות מתחילים להתרומם ניתן להפוך את החביתית לצידה השני עד שהיא תשחים מעט.