חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

דג ברוטב חרדל ודבש

מרכיבים:

  • 4 מנות דג(בקלה/טונה/סול)- 800 גרם לפני בישול
  • 2 כפות חרדל גרגירים
  • 4 כפות יין לבן
  • 4 כפיות דבש
  • כפית שמן זית

אופן הכנה:

מחממים היטב מחבת גריל פסים או פחמים.

מערבבים את כל הרכיבים ומורחים על הדגים.

צורבים בגריל עד 5-6 דקות לכל צד.

 

4 מנות- כל מנה- תחליף למנת חלבון בשר בארוחת צהריים.

תגיות: דגים
דג ברוטב חרדל ודבש

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות