חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

כרוב מאודה ברסק עגבניות

מרכיבים:

  • ראש כרוב לבן בינוני, חתוך לרצועות
  • בצל גדול
  • קמח
  • קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • מים
  • ממתיק מלאכותי
  • עלי דפנה
  • אבקת מרק בטעם עוף
  • פלפל ומלח לפי הטעם

אופן הכנה:

מטגנים בצל עם כף שמן. מוסיפים את הכרוב ומאדים. מוסיפים כוס מים

ואת כל התבלינים פרט לקמח, לרסק וללימון. מבשלים חצי שעה על אש

קטנה ומערבבים מדי פעם. לקראת הסוף מוסיפים את הרסק, הלימון והקמח,

בוחשים היטב עד לרתיחה.

כוס כתוספת מוגבלת לארוחה חמה
תגיות: תוספות
כרוב מאודה ברסק עגבניות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות