חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

לביבות תירס

מרכיבים:

  • 1 כוס חלב 1%
    1 ביצה מופרדת לחלמון ולחלבון
    2 כפות קמח שטוחות
    1 קופסא גרעיני תירס לייט

אופן הכנה:

בקערה
מערבבים את הקמח עם חלמון הביצה.

מוסיפים חלב ותירס ומניחים בצד לחצי
שעה

בקערה אחרת מקציפים את החלבון לקצף יציב ומקפלים בעדינות לתערובת הקמח
והתירס.

מחממים מחבת טפלון היטב ומרססים בתרסיס שמן.

בעזרת 2 כפות יוצקים
לביבות למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

 

10 לביבות
2 לביבות=מנת פחמימה
תגיות: מאפים
לביבות תירס מוגשות על קרש עץ חום

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות