חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מאפינס בננה ותפוחים

מרכיבים:

  • 3/4 כוס קמח
  • 1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
  • 1 בננה קטנה בשלה מעוכה
  • 1 כף צימוקים
  • 2 ביצים

אופן הכנה:

 

מערבבים היטב את המרכיבים, אופים בתבנית שקעים של מאפינס כ- 10-15 דקות בחום בינוני.

טיפ – בסיס המאפינס הוא הקמח, הביצים ורסק התפוחים.  ניתן להחליף את הבננה והצימוקים ב- 2 מנות פרי אחרות לפי העדפה כגון 2 תמר מג’הול קצוצים דק או 4 משמשים יבשים קטנים קצוצים.

טיפ – להמתקה נוספת ניתן להוסיף 1-2 כפות “כמו סוכר) (2-3 שקיות ממתיק מלאכותי)

 

7 יחידות – כל יחידה = מנת פחמימה

מאפינס

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות