מרכיבים:
- 1 כרובית
- 4 קישואים מגוררים ללא נוזלים
- 1 בצל קצוץ
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 4 כוסות מים
- תרסיס שמן
- תיבול – כפית אבקת מרק בטעם עוף, מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
· מפרקים את הכרובית לפרחים ושוטפים היטב.
· בסיר בינוני מטגנים בעזרת תרסיס שמן את הבצל עד להזהבה.
· מוסיפים את פרחי הכרובית, צרור פטרוזיליה ומים, מתבלים לפי הטעם ומבשלים כ-10 דקות עד לריכוך הכרובית.
· טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר, מוסיפים את הקישואים המגוררים ומרתיחים שוב. מתקנים תיבול במקרה הצורך.
המרק
חינמי! חופשי!!!