חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

מרק כרובית וקישואים

מרכיבים:

  • 1 כרובית
  • 4 קישואים מגוררים ללא נוזלים
  • 1 בצל קצוץ
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כוסות מים
  • תרסיס שמן
  • תיבול – כפית אבקת מרק בטעם עוף, מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:


·   מפרקים את הכרובית לפרחים ושוטפים היטב.


·    בסיר בינוני מטגנים בעזרת תרסיס שמן את הבצל עד להזהבה.


·       מוסיפים את פרחי הכרובית, צרור פטרוזיליה ומים, מתבלים לפי הטעם ומבשלים כ-10 דקות עד לריכוך הכרובית.


·       טוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר, מוסיפים את הקישואים המגוררים ומרתיחים שוב. מתקנים תיבול במקרה הצורך.

 

 

המרק
חינמי! חופשי!!!

תגיות: מרקים
מרק כרובית וקישואים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות