חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מתכוני שבועות – עוגת גבינה קדאיף שמרגשת

 

מצרכים:
200 ג’ר שערות קדאיף
1 גבינה לבנה 5%
1 גבינה טוב טעם 3% או עוד קופסה של גבינה 5%
3 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב 1%
1 ג’לטין

אופן ההכנה:
מפרידים את השערות קדאיף לשערות בודדות מניחים על תבנית אפייה על גבי נייר אפייה ומתיזים ספריי שמן על כל השערות, מערבבים עם הידיים עד שהכל חודר לשערות. מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב, לאחר שמזהיב מוציאים מהתנור, ממתינים שיתקרר מעט ומפוררים שוב עם הידיים.
ההכנה של הבלילה בדיוק כמו בעוגה ביסקוויטים, 2 כוסות חלב + אינסטנט מערבבים יחד ומניחים בצד, לאחר שמתקשה מוסיפים את הסוכר והגבינות, מה שאני הוספתי זה את הג’לטין על מנת שהבלילה תישאר יציבה, אם מכינים בתבנית שלא רוצים להוציא ממנה את העוגה או אם מכינים במנות אישיות אין צורך בג’לטין. אם בכל זאת שמתם תכינו לפי ההוראות שעל הקופסה ותוסיפו לגבינות ממש בסוף התהליך, לערבב היטב.

שמים חצי מכמות השערות קדאיף בתבנית אפייה (שמתי בקוטר 26 כי חילקתי ל 12) מעל שופכים את הבלילה ומכניסים להתייצבות במקרר, לאחר שעה מוציאה ומפזרים את חצי השערות קדאיף שנותרו.

לחלק ל 12 מנות =כל מנה שווה לפחמימה מתוקה + חלבון.

(תודה לאביב זימר על המתכון והתמונה)

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות