חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סדנת כריכים עם חלבון בשר – כריך סינטה

מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן

מצרכים:
2 פרוסות לחם מלא קל
150 גרם סינטה דקדק
כף וחצי מיונז לייט
כף חציל קלוי
רצועות דקות של בצל סגול
2-3 פרוסות מלפפון
3 רצועות פטריית פורטובלו צלויה
2 עלי חסה
לתיבול הסינטה- מלח גס ומעט פלפל שחור

הכנה:
מחממים היטב מחבת לא נדבקת ומרססים במעט ספרי שמן, מכניסים את רצועות הסינטה למחבת ונותנים להם צליה קצרה, דקה מכל צד ומעבירים לצלחת, מתבלים אותה במעט מלח גס ופלפל.
למחבת מוסיפים פטריית פורטובלו גדולה וצלולים אותה היטב מכל הצדדים. חותכים אותה לרצועות דקות.

בניית הכריך:
מורחים על פרוסה אחת של הלחם הקל כף מיונז לייט ומעליה כף ממרח חציל קלוי
מוסיפים רצועות דקות של בצל סגול, 2-3 פרוסות דקות של מלפפון ואת רצועות פטריית הפורטובלו הקלויה.
מניחים מעל את הסינטה, מוסיפים את החסה ומניחים מעל את הפרוסה השניה.

זמן צליה של הפטרייה והסינטה – 7 דקות
זמן הרכבת הכריך – 2 דקות

 

 

כריך סינטה על צלחת עץ עגולה מתכון דיאטתי בריא וטעים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות