מרכיבים:
- 2 בצל בינוני
1 פלפל ירוק חריף
2 חצילים בינוניים
2 עגבניות
1 שן שום כתוש
אופן הכנה:
לקלות את החצילים בתנור עם הקליפה ואת הפלפל הירוק, לרוקן את תוכן החציל ולסנן את הנוזלים ממנו . לקלף את קליפת הפלפל .
לחלוט את העגבניות לקלף ולחתוך לחצי לרוקן את הגרעינים ולחתוך לקוביות קטנות . לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות להשחים במחבת עם כף שמן להוסיף את העגבניות, הפלפל והשום לבשל על אש קטנה עד שהנוזלים מתאדים לרסק את החציל ולהוסיף לתערובת מעט מלח .
ניתן לאכול בחינם ובשפיות !