מרכיבים:
- 200 גרם עלי תרד ועלי בייבי
- 3 סלקים גדולים קלופים
- 1/4 כוס רוטב ויניגרט לייט אוסם
- 2 כפיות שקדים פרוסים וקלויים
- מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
- 150 גרם גבינה בולגרית או פטה 5% מפוררת
אופן הכנה:
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). פורסים את הסלק לרבעים ומפזרים מעל מלח ואופים כ- 30 דקות בתנור או עד לריכוך.
מוציאים מהתנור ושומרים במקרר עד להגשה. חותכים לקוביות בגודל בינוני ממש לפני ההגשה.
בקערה גדולה מערבבים עלים יחד עם הרוטב והסלק. מוסיפים גבינה ושקדים מערבבים מעט ומגישים.
3 מנות, מנה אחת = ארוחת ערב מלאה