חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

סלק אפוי וחגיגי

מרכיבים:

  • כף שמן זית
  • כפית אורגנו או גרעיני כוסברה שלמים או רוזמרין טרי
  • כפית מלח גס
  • 4 סלקים בינוניים
  • פלפל גרוס לפי הטעם

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום בינוני-גבוה.
מקלפים את הסלקים, חוצים אותם ופורסים לפרוסות של כ – 1/2 ס”מ.
מערבבים בקערה עם השמן והתבלינים
מסדרים בתבנית אפייה מתאימה ואופים כשעה, עד שהסלק רך אך אינו מתפרק.  מגישים חם, חמים או פושר.

 

כל סלק בינוני (200 גרם) – מנת פחמימה
תגיות: תוספות
סלקים פרוסים

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות