מרכיבים:
- 1 ק”ג ספגטיני טריים ומבושלים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות בזיליקום קצוץ
1 כפית מרווה קצוצה
1 כפית אורגנו קצוץ טרי
4 פרוסות גבינה צהובה 9% מגורדת
2 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
1 שן שום כתושה
אופן הכנה:
מבשלים את הספגטיני לפי הוראות היצרן.
בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים,
ושופכים את התערובת על הספגטיני המוכן בעודו חם.
מערבבים ומגישים.
2 כוסות = תחליף לארוחת הצהריים
1/2 כוס = תחליף למנת הפחמימה