מרכיבים:
- 3 ביצים
1 כף מיץ לימון
3 כפות קמח
2 כוס חלב 1%
10 מ”ל סוכרזית
3 גביעי גבינה לבנה 1/2%
1 כפית תמצית וניל
2 כף ריבת אוכמניות לייט
אופן הכנה:
מקציפים את הביצים.
מוסיפים לביצים בבחישה את הגבינה, סוכרזית, חלב, קמח, מיץ לימון, תמצית וניל, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס”מ ואופים בתנור בטמפ´ 190 מעלות במשך 20 דקות בלבד.מוציאים מהתנור ומצפים בריבה כשהעוגה עדין חמה.
(אופציה נוספת – ניתן להחליף את הריבה בפרוסות תותים).
10 מנות – כל מנה = תחליף לארוחת ביניים אחר הצהרים, או לארוחת לילה