מצרכים (ל-2 מנות):
- 2 עלי סיגר גדולים
- קופסת טונה במים
- 1/4 פלפל אדום או ירוק קצוץ דק
- כף פלפל ירוק חריף קצוץ
- 2 כפיות ממרח עגבניות מיובשות
- תרסיס שמן
אופן ההכנה:
- מפוררים היטב את הטונה ומערבבים עם הפלפל הירוק החריף ועם הפלפל הקצוץ.
- מורחים על עלה סיגר כפית של ממרח העגבניות המיובשות.
- מניחים מחצית מתערובת הטונה והפלפלים על שליש מהעלה. מקפלים את הקצוות ומגלגלים עד שהעלה עוטף את התערובת. חוזרים על הפעולה עם העלה השני.
- מחממים מחבת ומרססים בספרי שמן, מניחים את העלה המגולגל ומטגנים עד להשחמה. הופכים בזהירות לצד השני. מגישים חם.
- את ממרח העגבניות המיובשות אפשר להחליף בממרח פסטו או בממרח זיתים.
כל מנה = מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה + מנת שומן