החומרים:
1/4 כוס חלב 1%
1/2 שמנת חמוצה 9%
1/2 שקית אבקת אפיה
4 כפות קמח
2 ביצים
1 קופסת גבינה למריחה 5%
2 כפות קוטג’ 5%
4 כפות גבינת כנען 5%
1 כף גרעיני דלעת.
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
לערבב כל החומרים בקערה.
לשמן בתרסיס שמן בנית אינגליש קייק חד פעמית ולשפוך המלית.
לפזר למעלה 1 כף גרעיני דלעת לא קלויים.
לאפות בתנור בחום בינוני כ- 35 דקות .
*בחלוקה של הפשטידה ל-10 פרוסות, כל פרוסה היא מנת חלבון גבינה.
*אם רוצים לאכול יותר- לחלק את כל הפשטידה ל-4, כל חתיכה = מנת פחמימה יחד עם אחד וחצי חלבון גבינה.
להוסיף רק מנת שומן וניתן לאכול את זה בתור ארוחת ערב שלמה בתוספת סלט.