חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פשטידת ירקות

מרכיבים:

  • 2 ביצים
    2 פרוסות גבינה צהובה 5%
    1 קוטג’
    2 גזרים
    1 קופסאת פטריות
    1 בצל גדול
    1 ק”ג קישואים
    2 כפיות אבקת מרק בצל
    מעט מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

לגרד בפומפייה את הקישואים, הבצל והגזר ולשים את התערובת במחבת טפלון עם כפית שמן.

להוסיף את הפטריות ולאדות את התערובת על אש קטנה למשך  15-20 דקות או עד שהנוזלים מתאדים.

מוציאים לקערה את התערובת ומוסיפים את הקוטג’ ואת הגבינה הצהובה המגוררת + הביצים ושאר התבלינים.

מערבבים ואופים בתנור כ- 30-40 דקות בחום של 200 מעלות.

(ניתן להחליף את הירקות בתערובת ירקות מוכנה של סנספרוסט)

1/4 פשטידה = תחליף לחלבון בארוחת הערב

1/2 פשטידה = תחליף לחלבון בארוחת צהריים
תגיות: פשטידות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות