מרכיבים:
- 1 פלפל צהוב
עירית קצוץ דק
3 ביצים
200 גרם גבינה 1/2%
100 גרם גבינה בולגרית 5%
3 כפות קמח
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
שמים את הפלפלים בתנור עד לריכוך, מכניסים לשקית ולאחר מכן מקלפים.
חותכים
לרצועות ושמים בקערה מוספים את הגבינות, הקמח, הביצים והתבלינים ומערבבים.
שופכים לתבנית פאי עגולה או כל תבנית משומנת בכפית שמן.
מכניסים לתנור
ואופים במשך 40 דק’ או עד שהפשטידה מזהיבה.
ואופים במשך 40 דק’ או עד שהפשטידה מזהיבה.
רבע פשטידה לארוחת ערב