חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פשטידת תרד טבעונית

3 מנות, מנה = מנת חלבון גבינה

 

חצי אריזה של תרד קפוא (400 גרם) מופשרת

1 בצל בינוני קצוץ דק

1 כפית מרגרינה

1.5 כוסות חלב סויה ללא תוספת סוכר

2 כפות שטוחות קמח חומוס או קמח סויה

מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט

 

הכנה:

מטגנים את הבצל בכפית מרגרינה עד שהוא נעשה שקוף. (לצורך מרקם הפשטידה עדיף מרגרינה על פני שמן. ניתן להחליף בכפית שמן קוקוס למי שאוהב את הטעם)

מוסיפים את התרד המופשר ומערבבים

מוסיפים את 2 כפות קמח החומוס לירקות ומערבבים

מוסיפים את חלב הסויה, מתבלים ומערבבים

שופכים לתבנית אינגליש קייק קטנה או בתבנית שקעים מרופדים בעטרות נייר

אופים בחום בינוני כחצי שעה

להניח להתקרר לגמרי לפני החיתוך. המרקם מתגבש לאחר שהייה במקרר.

 

כל המתכון הוא מנה אחת = חלבון וחצי גבינה + מנת פחמימה + מנת שומן

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות