חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

קדירת עוף ותפוחי אדמה

מרכיבים:

  • חצי ק”ג חזה עוף חתוך לרצועות דקות
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 בצל בינוני חתוך לקוביות
  • כף שמן זית
  • כוס וחצי מים פושרים
  • תבלין גריל (תחליף לתבלין גריל = פפריקה אדומה+רוזמרין יבש קצוץ+כורכום+שום כתוש(
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנה:

מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שישחים קלות.
מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים עד שילבינו.  מתבלים בתבלין גריל, מלח ופלפל שחור, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים בעדינות.  מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מבשלים עד לריכוך
סוגרים את האש ומניחים עם מכסה סגור  ל 10 דקות לספיגת טעמים .
 
3 מנות, כל מנה = ארוחת צהרים + סלט וירקות מבושלים ( מנת חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן)
תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות