מרכיבים:
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- 1 כף שמן זית
- 500 גרם חזה עוף טחון
- 1 חציל בגודל בינוני, קלוי, מקולף ומנוקז מנוזלים
- 1 ביצה
- מלח, פלפל שחור, כמון
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא מזהיב ומצננים מעט. מערבבים את הבצל עם שאר המצרכים ומעבדים לעיסה אחידה.
מתבלים לפי הטעם ומניחים במקרר לשעה לפחות.
יוצרים קציצות בגודל של כדור פינג פונג.
מפרדים תבנית תנור בנייר אפייה ומרססים עם ספריי שמן. מניחים את הקציצות ומרססים גם עליהן ספריי שמן.
אופים בחום בינוני עד להשחמה – כחצי שעה.
4 מנות
כל מנה = מנת חלבון בשר