חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

שוקי עוף ברוטב מתוק-חריף

מרכיבים:

  • 9 שוקי עוף נקיים, ללא העור
  • 1 כף שמן
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • כפית ג’ינג’ר מגורר או אבקת ג’ינג’ר
  • 1/2 כוס רוטב צ’ילי
  • 1/4 כוס קטשופ
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 3/4 כוס מים
  • 1 כף דבש
  • מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

מחממים את השמן בסיר עמוק, וכשהוא חם מניחים את השוקיים וסוגרים את העוף מכל צדדיו.
מוציאים את שוקי העוף לצלחת.  מוסיפים לשמן שנשאר בסיר את שיני השום הקצוצות ומאדים כ- 2-3 דקות.
מוסיפים את שאר רכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
מערבבים מדי פעם בפעם, שלא יידבק לתחתית הסיר.  מוסיפים לרוטב את שוקי העוף ומוסיפים  עוד מים לפי הצורך.  המים לא אמורים לכסות את השוקיים לגמרי.
מביאים לרתיחה נוספת.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה או עד ששוקי העוף מבושלים ורכים.
3 מנות
כל מנה היא 3 שוקיים וכף רוטב = מנת חלבון בשר + מנת שומן
תגיות: עוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות