חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

תבשיל כדורי בשר הודו וירקות

מרכיבים:

  • 500 גרם בשר הודו אדום טחון
    1 ביצה
    2 כפות פירורי לחם
    2 כפות פרוזיליה קצוצה
    1 בצל מגורר
    2 בטטות קטנות
    2 תפוחי אדמה
    3 גזרים
    2 קישואים
    100 גרם קופסא רסק עגבניות
    4 כוסות מים
    1 כף שמן קנולה לטיגון
    לתיבול: פפריקה מתוקה, כמון, מלח, פלפל

אופן הכנה:

שמים בקערה בשר הודו, ביצה, פירורי לחם, בצל מגורר ופטרוזיליה.

מערבבים היטב ולשים לעיסה אחידה.  יוצרים כדורים בידיים רטובות כ- 20 כדורי בשר קטנים.

קולפים ושוטפים את הבטטות, תפוחי אדמה גזרים וקישואים.  חותכים לקוביות.

מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הירקות במשך דקה.  מוסיפים את המים ורסק העגבניות ומתבלים בפפריקה וכמון.  מוסיפים את כדורי הבשר (מקפידים שהם יהיו מכוסים ברוטב).  מבשלים כ- 30 דקות, עד שכדורי הבשר מבושלים לגמרי (אפשר לפתוח כדור אחד ולבדוק) והירקות רכים.

4 מנות ,  1/4 מהכמות – 5 כדורי בשר + 1/2 בטטה או תפוח אדמה 1 + ירקות = ארוחת צהרים.

תגיות: בשר
תבשיל כדורי בשר הודו וירקות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות