חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

תבשיל עדשים ובורגול

מרכיבים:

  • 1/3 כוס בורגול עבה
  • בצל בגודל קטן, קצוץ דק
  • קישוא בגודל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
  • גמבה בגודל קטן, חתוכה לקוביות קטנות
  • כפית שמן זית
  • כוס עדשים ירוקות
  • מלח, פלפל, כמון
  • 2 כוסות מים רותחים

אופן הכנה:

 

בוררים את העדשים ושוטפים היטב, משרים במים לפחות 3 שעות.
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את שאר הרכיבים מלבד המלח.
מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.  מנמיכים את האש, ומבשלים עם מכסה סגור 20 דקות.
מוסיפים את המלח ומערבבים בעדינות (אם לא כל המים נספגו – מבשלים עוד 5 דקות).
מכבים את האש, ומשאירים את הסיר סגור 10 דקות לפחות.

 

3 מנות
כל מנה (מנה היא כ- 15 כפות תבשיל) = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה
תגיות: תוספות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות