שם פרטי – גל רוזנשטיין
סה”כ ירידה – 20 קילוגרם.
כמה זמן בשמירה – 3 שבועות.
השתתפתי בקבוצה עם המנחה –מירה בן-אודיז, קבוצת ראש העין ימי רביעי ערב.
דוג’ לתפריט יומי – כל בוקר מתחילה עם כוס מים.
בוקר: – 2 פרוסות לחם קל, כף גבינה 5% על כל פרוסה, ירקות חתוכים בצד וקפה 1%.
ביניים: תמר מג’הול + 7 שקדים (או 7 בננות יבשות- פעמיים בשבוע).
צהריים: חזה עוף בתנור, סלט ירקות עם כף רוטב לייט, 3 זיתים, תפוח אדמה בתנור או אורז (בחורף מוסיפה מרק זח 10 קלוריות לשקית).
ביניים: תפוח, 10 פריכיות ביס ו-10 פיסטוקים וקפה 1%.
ערב: פיתה קלה או טורטייה, ביצה, כף גבינה 5% או משולש מון בלאן, כף כמיונז וסלט ירקות.
לילה: שלגון לייט, פרי העונה